Sahtekar ve Gerçek Medyumlar

Sahtekar ve Gerçek Medyumlar

Gerçek Medyum Nasıl Anlaşılır? Bir çok yaşananlar sonrasında insanlar bazı işleri kendi istekleri doğrultusunda sonlandıramadıklarında çareyi manevi enerjilerin etkisinden faydalanmaktadırlar. 
 Aranan çarenin bu şekilde yapılacak olması ve çareyi arayanların kısa yoldan fazla emek vermeden işlerini hal yoluna koyuyor olması sebebiyle alaka herzaman oldukça yüksek olmuştur.
 Bilindiği üzere insanların varoluşundan bu yana yapılan bu işlemler modern zamanlar da sık sık yapılmakta ve medyumlar sayıp oldukları yetek sayesinde bu hizmetten yararlanmak isteyenlere yardımcı olmuşlardır. Burada tabi bilinmesi gereken şey şudur gerçek olan ile sahtekar  medyum nasıl ayırd edilir ?
 Bu sorunun yanıtını bilmedikleri için insanlar çoğu kez ağır hayalkırıklıkları yaşarlar.
 Bizim tavsiyemiz medyumları görmeden önce iyice araştırılmasıdır günümüzde bu oldukça basittir önce arkadaş çevresine yardım alınacak kişinin adı sorulur daha sonrada internet üzerinden bir araştırma yapılır ve sosyal medyadan da bakılarak bir sonuca gayet rahat bir şekilde ulaşılabilinir. 
 Medyumlar insanların ayrıntılı taleplerini yerine getirebilmek için çeşitli teknikler ile yaptıkları işlemlerden istenen sonuçları almaktadırlar. Öncelikle gerçek medyumlar insanların her türlü talebi karşısında şaşırmamalı ve saygılı olmalıdırlar ve güven lerini sarsmamalılar.
 Düzmece medyumlar insanları daima mağdur ettikleri için oldukça fazla şahıs güvenlerini tamamiyle kaybetmişlerdir.  Gerçek medyumlar tekrar toplum içerisinde itibarlarını kazanabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadırlar ve ele aldıkları konulara tamamiyle ilmi yaklaşım sergilemektedirler.. 
 Çok fazla bilim branşında yeterli bilgiye sahip olmaları gereken medyumlar bu sayede ele aldıkları sorunları kısa zamanda gerçekleştirebilmektedirler. 
 Maneviyat alanında yapılan işler doğru bir şekilde yapılamazsa geriye dönüşü olmayan kalıcı hasarlar,riskler ortaya çıkabilmektedir.
 Malesef yapılan tüm uyarı ve ikazlara Karşı insanlar halen Lüzumsuz yere risk almakta ve medyumları nasıl seçeceklerini bilmeden hareket etmektedirler.
 Medyunlardan ilk defa yardım alacak kişinin medyum özelikleri nedir ve günümüzde hangi konularda güvenilmelidir sorularının yanıtlarına bakmalıdır.
 Yapılan özel işlerde son aşamada gizli teknikler kulanan kişiler geçmişten bugüne toplumlarda her zaman hürmet görmüşlerdir.
 Yaşadıkları toplumun önünde olan bu kişiler normal insanların yaşamları sırasında yapamadıkları işleri basit bir şekilde yapabilmektedirler.
 Büyüden Fallara kadar olan yelpaze içerisinde oldukça fazla talep alan medyumlar insanlara risk almaktan korkan günlük konularda sorun yaşamaktan 
 çekinen medyumlardan uzak durulmasını tavsiye etmektedirler.
 Sahtekar medyumlar insanların çaresizliklerini kendi çıkarları için kullanan ve bu durumu kendileri için bir avantaja dönüştüren kişilerdir. 
 Yapılacak olan iş ne olursa olsun medyum seçiminde insanların güvenini kazanmış olanların seçilmesi gerekmektedir bilinmelidir ki İşler tam ne zaman kesin sonuç vereceğini bilmek mümkün olmaz bunun aksini söyleyenler itimat edilmemelidir.
 Bu sebeple süre hakkında kesin konuşan kişilerin garantili medyumlar olmadıklarını bilmek ve kendilerinden  uzak durulması gerektiğini de hatırlamak gerekmektedir. 
 İnsanlar arasında itimat telkin edici işler yapan medyumlar bu alanda güvenirliğin artmasınsa büyük katkılarda bulunmaktadırlar ayrıca bizlerde medyumlara.com olarak medyumları inceleyerek güvenilir veya güvenilmez medyumları web sitemizde ifşa ederek katkıda bulunmaktayız.
 
 

Önceki KonuTarot Falı Nedir, Nasıl Bakılır?
Sonraki KonuŞans Falı
Yorumlar (2)
Sahtekar ve Gerçek Medyumlar
cafer fatsa
24-02-2021
hayatımda gördüğüm en karaktersiz en dolandırıcı insan m*****mem dir. ben bu adamın ismini medyumalara.com dan sorduğum zaman asla yanına uğramayın en kötü ve paragözlerden biridir dendi. Ben bu altın değerindeki tavsiyeyi kula arkası yaparak m*****mem ulaştım ve bu adama güvenerek her istediği an para gönderdim kendisi telefonlarıma bile çıkmaktan aciz tamamen sahtekarlık üzerine bir düzen kurmuş parayı aldığı an kayboluyor rezillik resmen heryerde kötülüyorum ve benim gibi onlarca kişiyi kandırmış

Sahtekar ve Gerçek Medyumlar
Sermet
14-03-2021
öncelikle yazdığınız aydınlatıcı,yol gösteren,rehber olan böyle bir bir makale yazdığınız ve paylaştığınız için sağolun kim bilir kaç tane insan bu yazıdan faydalanacak keşke herkes,her platform sizin gibi duyarlı olsa… Ben de bir şekilde katkıda bulunmak isterim… İsmini vermek istemediğim fakat size mail yoluyla ismini ve telefonunu gönderdiğim bir kişiye 2 sene önce ben de gönül mevzusu için işlem yaptırmıştım. bana bir vefk gönderdi ve kumaşa sarıp içliğime çengelli iğne ile tuturup üzerimde taşımaya başladım. yaklaşık 3 hafta sonrasında işlem başarılı oldu şöyleki evlenmek için hayaller kurduğum sevgilim birden bire ne olduğunu anlamadan beni terk etmişti aylarca kendimde değildim ortalarda uyurgezer gibi dolanmaktaydım aniden giden eski sevgilim kendi isteğiyle sosyalmedyadan benimle iletişime geçti ve sonrasında kaldığımız yerden hiç birşey olmamış gibi devam ettik hem de eskisinden daha sorunsuz bir şekilde. Sonrada teşekkür mahayetinde bir miktar para vermek istedim katiyen kabul etmedi ve bir yoksula verirseniz beni ziyadesiyle memnun edersiniz dedi ben de öyle yaptım.. medyumlara.com ‘a bu tür aydınlatıcı yazılarından dolayı ben de burada tekrar teşekkür etmiş olayım…

Yorum Yapın