Sahte medyum mağdurları artıyor

Sahte medyum mağdurları artıyor

Astrolog kelimesi araştırmacı demek. Bu nedenle o kişiler inandırıcılık kazanmak için medyumun yanına astrolog kelimesi de koyuyor. Bizi okuyanlardan ricam; bu sahte medyumlarla astrologları 
karıştırmamalarıdır. 21. yüzyılda yaşıyoruz lütfen böyle şeylere inanmayalım.   

Pandemi durumu yüzünden yurttaşlar,  yüz yüze görüşemediği medyumlarla, sosyal medya üzerinden iletişim kurmaya başladı. 
Ancak bu durumdan faydalanan sahte medyumları ortaya saçıldı. Sözde medyumlar, daha inandırıcı olmak için astrolog unvanını da kullanarak,vatandaşları işlem adı altında '15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, dil bağlama gibi konularda dolandırıyor. 
Sahte medyumların ücreti ise bin 200 ile 4 bin TL arası değişiklik gösteriyor.
sisteminin nasıl işlediğine ilişkin sosyal medyada kendilerini medyum olarak tanıtan  arkadaşlarımız  telefonda birçok medyum ile irtibata geçti.

"CEYLAN DERİSİNE OKUMA YAPIYORUM"   

Arkadaşlarımız daha önce konuştuklarını arayarak  "bağlama" işlemi yaptırmak istediğini söyledi. Medyum da "İşlem yaptırmak istediğiniz kişinin adını soyadını ve fotoğrafını göndermeniz yeterli.
İşlem 7 gün sürüyor. İstediğiniz kişi kısa süre içerisinde bir dediğinizi iki etmeyecek hale geliyor.
Ücreti ise 1000 TL oluyor. Bu işlem oldukça maliyetli, işlem sırasında sizden aldığım bilgileri ve resimleri ceylan derisine okuyorum ve sonrasında deriyi toprağa gömüyorum. İşlem sonrası istediğiniz kişi size bağlanıyor ve bir dediğini iki etmeyecek hale geliyor. Bağlama işlemi için yüzde yüz garanti veriyorum" diye bize açıklama yaptı.Bunun üzerine arkadaşımız pazarlık yapmaya başlamasıyla  medyum sadece malzemesi
600 TL tutuyor bende 100 TL alırım toplam 700 TL ye yaparım dedi fakat bu fiyattan kesinlikle senin referansın ile gelenlere söyleme diye tembihledi.

"SANA HESAP VERECEK DEĞİLİM"

Arkadaşlarımız başka bir medyumu arayarak  'Kaynanama dil bağlama işlemi yaptırmak istiyorum' dedi. 
Öncelikle kaynananın adını ve fotoğrafını yollaman gerekiyor. Ücretli işlem yapıyoruz. 
5 bin TL göndermeniz gerekiyor diye konuştu. 
Pazarlık yaparak fiyatı düşürmek istedik buna tepki gösteren medyum malzemelerin oldukça pahalı olduğunu söyledi arkadaşımızda malzemelerin ne olduğunu sorunca  malzemelerin ne olduğu seni ilgilendirmez.
Sana hesap verecek değilim" ifadelerini kullanması ise bizi bayağı rencide etti.

"BENİ BİR SÜRE ARAMAKTAN VAZGEÇMEDİ"

Ayrıldığı erkek arkadaşıyla barışmak için sosyal medyadan medyumlarla uzun bir süre konuştuğunu söyleyen L*** D***,  Erkek arkadaşımdan ayrı olduğum bir dönem kendime bir çözüm ararken sosyal medyada oldukça değişik bir sayfaya denk geldim. Oldukça ikna edici paylaşımları vardı. 
Kendim sayfaya tarot baktırmak için yazdım. 'Sonra cevap olarak sana bağlama ve geri getirme işlemi yapalım' dedi. Ben de kabul ettim.Bana yüzde yüz sonuç vereceğini söylediği için bende olur dedim. 
'Hatta erkek arkadaşın o kadar bağlanmış olacak'ki kapında yatıp kalkacak' dedi. 
Ücret olarak 4 bin TL para istedi. O an dolandırıcı olduğunu anladım ve yaptırmaktan vazgeçtim. Ama beni bir süre daha arayarak fiyat konusunda ayarlama yapabileceğini söyledi ben alaka göstermeyince sonrada aramaktan vazgeçti" dedi.

"SAHTE MEDYUMLARLA ASTROLOGLARI KARIŞTIRMAYIN" 

Medyumalara.com olarak, sosyal medyada bu sahte astrolog medyumlar denetlenmesi gerektiğini
düşünüyoruz.Astrolog kelimesi araştırmacı demek. Bu nedenle o kişiler inandırıcılık kazanmak için medyumun yanına astrolog kelimesinde koyuyor.
Bu makaleyi okuyanlara tavsiyem bu sahte medyumlarla astrologları karıştırmamalarıdır.
Hayatta olması gereken şeyler hayatın akışı içinde gerçekleşir.
Hiçbir etki sizin ettiğiniz duadan, iyilikten öteye geçemez. Herkes iyi olma çabası göstersin. Evrenin görünmez bağları vardır. Birinin ayağına taş olmazsanız hayatta size kolaylık sağlar. 21. yüzyılda yaşıyoruz lütfen böyle şeylere inanmayalım."

Fakat unutmayınız ki bazen açıklanmayan durumlarda oluyor bu gibi durumlar için gerçek medyumlar sizlere seve seve yardımcı olmak için bekliyor.

Önceki KonuGerçek Medyum Arayanlar
Sonraki KonuSonraki Konu Bulunmuyor
Bu Konuya İlk Yorumu Siz Yapın
Yorum Yapın