GÜVENİLİR MEDYUM KİM?  NASIL ANLAŞILIR ?

GÜVENİLİR MEDYUM KİM? NASIL ANLAŞILIR ?

İnternet ortamında medyumlar veya bağlantılı anahtar kelimelerle arama yapıldığında her geçen gün daha fazla sonuçlar ortaya çıkmaktığını şahitlik edersiniz.Bu sonuçlar bizi devamlı sorulan şu soruya getirmektedir “Güvenilir Medyum Kimdir” bu soru işlem yaptırmak isteyen herkesin kafasında 
sürekli sorulmasına yol açar. 
Güvenilir referanslar olmadan yapacağınız medyumlar araştırması sizleri yanlış kişilerin yani dolandırıcı medyumların ağına düşürecektir.Bu yazımızda makalemizi okuyan takipçilerimize güvenilir medyum kimdir, nasıl anlaşılır gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağız,
eğer medyumlara işlem yaptırmak istiyorsanız iletişim sayfasından mesaj atarak bizlerin referanslarından faydalana bilirsiniz

Güvenilir Medyum

Bu işin doğası gereği bilindiği üzere medyumların kökeni büyüye dayanır.
Kadim uygarlıkların var olduğu Asya ve Afrika kıtalarında saygı duyulan etkili bir kültürdür. 
Tahminen söylemek gerekirse ilk medyumlar da bu bölgelerde ortaya çıkmış olabilir dersek yanılmış olmayız. Büyük ihtimale geçmişte de sahtekar medyumlar var ola gelmiştir fakat günümüzde ki kolay para kazanma hırsı internet gibi hızlı bir iletişim  ile birleşince günümüzde geçmişdekinden katlarca fazla dolandırıcı medyum piyasayı kaplamıştır fakat unutulmasın ki  sahtekar medyumlar yaptıkları işlemlerin sahte olduğunun anlaşılabilir olduğundan korkarak yaşamaktadırlar ve çoğunlukla da yakalandıklarında da cezasını ağır şekilde ödemekteydiler.

Nasıl Anlaşılır?

Bugünüzde yani yaşadığımız anda aldatmacanın ve kandırmanın herşeye bir kılıf bulmanın
had safhada olması sebebi ile sahtekarları ayırt etmek oldukça zorlaşmaktadır..
Fakat unutmayınız ki ayrıca Güvenilir medyumları da sahtekar medyumlardan ayırt etmek de aynı zamanda oldukça zordur. 
Güvenilir ve gerçek medyumlar mazileri ve referansları ortada olan, tanınan, aniden ortaya çıkmış kişiler değillerdir.
Nerde yaşadıklarını ve kaç yıldır yaşadıklarını açık yüreklilikle anlatırlar ve hiçbir zaman kibirli olmazlare tam aksine tevazu sahibi kimselerdir.
Danışanlarına kesinlikle ciddi dururlar laubali tavırlardan kaçınırlar.
Eğer bir işlem yapacaklarsa bu hiç bir zaman Bir ,iki saat gibi bir zamanda bitmez tam aksine işlemlerini en ince ayrıntısına kadar anlatırlar ve olabilecek sonuçları açıklarlar.
Referansları daima gerçek kişilerdir ve onlar tarafından yapılan yorumlardır. Medyumun kendisine yönelik yapılan yorumlar her zaman için  benzer bir resim ortaya çıkarır.
Doğuştan gelen yeteneklerini çok çalışma ve dikkatli gözlemler ile birleştirmişlerdir.
Danışanlarıyla yüz yüze gelmekten kaçınmazlar tam aksine yapacakları işlemleri eğer özel önlemler gerektirmiyorsa danışanın önünde açık olarak yaparlar.
Özellikle son yıllarda çıkan tacizci hocalardan sonra bu konuya çok dikkat etmek gerekir.
Kendini Kaf dağında görmez, sürekli danışanlarını dinlerler.
Bu özelliklere sahip medyumları bulmak zor olacaktır. Fakat unutmayınızki web sitemiz sizlere her zaman yardım etmek için hazırdır 
gerçek referansları olan medyumlara ulaşmak istiyorsanız bize iletişim sayfasından yazabilirsiniz lütfen doğru e-posta adresnizi yazınız. 
 

Önceki KonuBir fal bağımlısından ilginç itiraflar
Sonraki KonuSüryani Büyüsü Yapan Sahtekarlara Dikkat !
Bu Konuya İlk Yorumu Siz Yapın
Yorum Yapın