Gerçek Medyumlar

Gerçek Medyumlar

Gerçek medyumlar; 
doğuştan olmazsa olunmayacak yetenek sahibi kişilerdir,
uzman oldukları alanlar hakkında alnabilcek en  iyi bir eğitim almış, danışanlarının sıkıntılarına göre, onlara doğru yolu gösteren kişilerdir.

Gerçek hocalar;

icra ettikleri mesleklerine saygılıdırlar. 
Kimseyi bile isteye yanıltmazlar ve yaptıkları işlemler hakkında, olabilecekler konusunda baştan detaylı bilgiler verirler. Yeteneklerinin ve oluşan mesleki etik kurallarına uygun olarak davranırlar.

 Güvenilir medyumlar;
Mesleğine saygılı olan, doğuştan gelen yeteneklerini kötü amaç  ve istekler için kesinlikle kullanmayan, 
danışanlarından kazandıkları ücretin hakkını sonuna kadar veren, sahip olduğu kişisel 
ve özel bilgileri her zorluğa rağmen koruyan kişilerdir.

Medyumlar ve medyumluk çalışmaları için oluşturduğumuz bu platformda; 
medyumlar hakkında bilgi alabilir, çalıştığınız medyumları yorumlayabilir ve yapılan tartışmalara katılabilirsiniz. Yapılan gerçek medyum yorumları,kişisel olduğundan sahibini bağlamaktadır. 
biz gerçek ilim sahibi olarak olarak herkese objektif ve adil bir şekilde yaklaşacağımızı siz değerli ziyaretçilerimize arz ederiz.

Size büyü yapıldığını düşünüyorsanız eğer buna baktırmanız sizin için iyi olacaktır. 
Geç kalındığı zaman yapılan bazı büyüler çok ciddi sorunlar oluşmasına sebep olabilir. Güvenilir Medyum arayışlarınızda sizlere ilim sahibi ve gönül gözü açık olarak elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışmaktayız. Bir çok sahtekar medyum arasından sıyrılarak  kendimize ve özümüze sadık kalmak bizim için çok önemlidir.
 

Önceki KonuEvde Büyü Nasıl Anlaşılır? Evdeki Büyü Nasıl Bulunur?
Sonraki KonuDomuzyağı Büyüsü
Yorumlar (2)
Gerçek Medyumlar
Hadiye inceses
17-09-2021
Şuanda türkiye dışında yaşıyorum adımı buradan yazmak istemiyorum 4 senedir evliyim ve size şu kadarını söyliyim kaynanam ve görümcem yüzünden bir türlü huzur bulamadım. Sürekli yalan dolan kötüleme ve eşimle aramda patlayan kavgalar sonunda o kadar yıldımki eşimden ve evlilikten nefret ettim ve boşanmanın eşiğine geldim. Bu tür sorunların bir hoca veya medyumlar tarafından çözülebileceğini hiç bir zaman düşünmedim. Net'e gezerken bu web sitesine denk geldim yayınlanan makaleleri okudum yöneticilere yazdım onların önerdiği hocayı aradım ve konuştum beni hiç kesmeden dinledi bana olan şeylerin bir büyü işi olmadığını fakat bunun çaresinin görümcem ve kaynanam iklisine bir dil bağlama büyüsü yapmamız gerektiğini ve onların çenesini kapatmamız gerektiğini anlatı. bir haftalık çalışma konusunda anlaştık çalışmalara başladık inanılmaz bir şekilde 6. günden itibaren hakkımda yapılan tüm kötü konuşmalar bıçakla kesilir gibi kesildi o gün bugündür hiçbir kötü konuşma olmadığı gibi aile işlerimize de karışmıyorlar. Şimdi her şey güllük gülistanlık hayatım ve evliliğim şahane bir şekilde gidiyor. Avrupa da yaşayıp ta bu tip sıkıntılar çekiyorsanız kesinlikle bu web sitesindeki makaleleri okumanızı öneririm.

Gerçek Medyumlar
Nadi
09-12-2021
Arkadaşlar Merhaba. Ben bu websitesinden aldığım tavsiye üzerine aşk vefkine başladım.Kargom henüz gelmedi. Kısaca şöyle anlatim yıllardır çok sevdiğim ve çok emek verdiğim bir erkek için yaptırıyorum. Bu insan ile sanki arafta gibiyiz yani bana sevgili gibi. En sonunda herşeyi ona açıkça söyledim onu sevdiğimi dümdüz yüzüne açık açık söyledim. Hiçbirsey hissetmedim sana dedi. Buradan yazamayacağım daha başka rencide edici şeylerde söyledi tabi. Çok kırıldım.iki sene peşinden koştum resmen.İstiyorum ki o da aşık olsun bana,yerlerde sürünsün,söylediklerinden dolayı pişman olsun. Yakın zamanda vefk yaptıran arkadaşlar lütfen paylaşsın buradan yalnız isim yazmayın.

Yorum Yapın