Gerçek Medyum Hocalar

Gerçek Medyum Hocalar

Bu zor hayat şartların da gerçek bir medyum hoca bulmak samanlıkta kaybettiğiniz iğneyi aramak gibi birşey..   
Kendine gerçek hoca diyenlerden bazıları parayı aldıktan sonra arazi oluyor arada bulasın,kimi uygulama yaptım kargoda diyor  nedense o kargo adresi bir türlü bulamıyor yada gelsede bildiğiniz boş fotokopi kağıdı gelmekte bunun gibi birçok aldatma numarası var.
Sahte medyum mağdurları hergeçen gün bir çığ gibi artmaktadır. Bu şahısların nerdeyse tümünün ortak yanı var telefon numaraları sürekli değişmekte kendilerine ulaşmak birdaha bulabilmek için birde hafiye
medyum bulmanız gerekmektedir :))

Bu durumda önemli olan parayı göndermeden evvel araştırıp çalışacağınız medyumun gerçek mi dolandırıcı mı olduğunu öğrenmek. Günümüzde doğru bilgiye ulaşmak için en büyük kütüphane internettir buradada çeşitli medyumlar'ın feyk hesaplar açarak kendilerini öven öteki medyumları kötüleyen yorumlar yayınlamaktadırlar ancak ne kadar çok farklı kaynaktan araştırırsanız o kadar iyi. 
Gayb alemlerinin enerjisinden faydalanmak isteyenler, mutlaka doğru bir araştırma yaparak, gerçek medyum hocalar ile çalışmak zorundandır. 
Kendisini medyum hoca gibi tanıtan pek çok sahtekarın olduğu internet aleminde, dolandırıcı medyumlara para kaptırmamak, hem maddi hem de manevi olarak problem yaşamamak için mutlaka iyi bir araştırma yapılmalıdır.
Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta da telefonu ne kadardır kullandığı, ne kadar zamandır bu alanda olduğu. Zira birçok dolandırıcı medyum sürekli isim ve telefon değiştirmekte ve bu şekilde izini kaybettirmekte.
Yorum yapılan siteler, bir ihtimal gerçek medyum hocalar hakkında yapacağınız araştırmalarda oldukça işinize yarayabilir. 
Tıpkı bizim sitemizde olduğu gibi,biz aslında bir yorum sitesi değiliz büyü,büyücülük,fal,falcılık ve medyumluk başta olmak üzere  çeşitli makaleler yayınlamaktayız web sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızı bilgilendirmeye çalışmaktayız.
Bu arada tavsiye istenirse eğer bildiğimiz bir isim ise olumlu yada olumsuz görüş bildiriyoruz eğer tavsiye uygulama yapmak için ise de ismini duyduğumuz kişilere yönlendiriyoruz.

Sitemizde yorum ve şikayetlerinizi dile getirmek çok kolay. Makalelerimiz altında bulunan formda gerekli alanları doldurarak siz de başınızdan geçenleri yazabilirsiniz. 
Sadece dolandırıldığınızda değil sonuç aldığınız gerçek medyum hocalar için de yorumlarınızı bekliyoruz zira birçok insan doğru bir hoca bulma konusunda sıkıntı yaşıyor.
Bu tür yorumlar en azından insanlar için yol gösterici olacaktır.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Önceki KonuAyırma Büyüsü
Sonraki KonuMedyum ve büyücüler sosyal medyada cirit atıyor
Yorumlar (1)
Gerçek Medyum Hocalar
Gamze Özhas
19-03-2022
Merhabalar arkadaşlar adım Gamze sevgilimden 6 ay evvel hiçbir sebep olmadan ilişkimizi sonlandırdı. Sebebini öğrenmek için iletişim kurmak istediysem benimle konuşmuyor telefonuma cevap vermiyor ve... Bu beni inanılmaz bir şekilde üzüyordu ama ben onu çok seviyordum ve bana geri dönmesini istiyordum. İnternet'te en çok tavsiye edilen medyumlar diye bir yazı okudum ve yazıda bir isim belirtilmemsi ben de bir güven uyandırdı ben de iletişim sayfasından yardım istedim sağ olsunlar ilgilendiler. Tavsiye edilen uygulama sayesinde çok fayda gördüm. Allah razı olsun ondan hocamdan telefonla ve birebir görüşerek tavsiyelerine uydum. Ayrı olduğum sevgilime onun sayesinde tekrar kavuştum. Çok mutluyum.

Yorum Yapın