gerçek hocalar

gerçek hocalar

Büyü bozma işlemi kesinlikle yazıldığı kadar kolay olmayan tam bir odaklanma ve konsantrasyon isteyen bir uygulamadır.
Yapılabilecek minnacık bir hataya bile tahammülü olmayan uygulama mutlaka uzman hocaya danışılmalı ve uygulama yaptırılmalıdır.
Büyü bozma uygulamasında, ekseriyetle büyü yapılan kişi bazı gözle görülmeyen fakat varlıkları hissedilen şeylerin etkisi altına girdiği için hedef kişiyi bu görünmeyen varlıkların etkisinden kurtarmaktır. 

Bu tür olağanüstü durumlar için uzman hocalar tarafından bilinen ve okunan tesirli dualar  ve ayet-i kerimeler okunur bazende gelen varlık gitmemekte ısrar ederse bu durumu daha ileri bir safhaya taşımak gerekir. İşlemi yapacak kişi eğer uzman bir büyü bozma hocası ise yapılan uygulama yüzde doksan gibi yüksek bir oranla başarı sağlayacaktır. 
 Ancak bazı durumlarda cinler kişileri o kadar etki altına alırlar ki ve  o kişiden ayrılmamak için o kadar inat ederler ki, büyü bozma işlemi çok uzun sürer ve nadiren de  olsa başarısızlıkla sonuçlanabilir. 
 Öncelikle kendilerini büyüler konusunda geliştirdiklerini düşünen medyumlar  büyü bozma gibi deneyim ve özen isteyen  bir uygulama içinde yeterli bilgiye ulaştıracak gerçekçi kaynaklar bulmak zorundadırlar.
İhtiyaç duydukları dönemlerde olması gerektiği gibi kullanabilmeleri kendileri ve mesleki gelişimleri için her zaman çok faydalı olacaktır.
Çünkü ne zaman  büyü bozma  konusunda talepler alacakları belli olmayacak ve gelen taleplere olumsuz cevap vermeleri kendi kariyerleri açısından zedeleyici bir durum olacaktır. 
Her büyüde farklı büyü bozma yöntemleri kullanılıyor olsa bile çoğu medyum uzun zaman içinde edindikleri deneyim ile kendilerine has yöntemler de geliştirebilmektedirler. 
Çok kitap okuyup araştırmanın yanısıra oldukça fazla deneyim gerektiren uygulama olan büyü bozma işlemi için birçok farklı güvenilir kaynak olsa bile hangisinin en doğru seçenek olduğunu anlamak için mutlaka dikkatli olunmalıdır. Günümüzde hiç beklenmedik anda büyü bozma işlemine ihtiyaç duymuş ve telaştan hatalı seçimler yaparak karşılarına çıkan sahte medyumlar tarafından kandırılarak onlarla çalışmak zorunda kalan ve mağdur olan yüzlerce dertli insan vardır.
Her ne amaçla olursa olsun ve ne kadar acil olursa olsun mutlaka büyü bozma işlemini tam anlamı ile 
yapabilen kişilerle çalışılmalıdır.
Bu konuda  web sitemiz den faydalanabilirsiniz bizimle iletişime geçerek bu konudaki uygulamalarını 
kanıtlamış deneyimli uzman hocaların isimlerini tavsiye edebiliriz.

Önceki KonuBÜYÜ BOZMA
Sonraki Konutercih edilen medyumlar
Bu Konuya İlk Yorumu Siz Yapın
Yorum Yapın