En İyi Medyumlar

En İyi Medyumlar

En iyi medyumlar büyü çalışmalarının fevkaladenin fevkinde yapılabilmesi için gerekli olan en önemli şartlardan biri medyum'un yeteneklrinin yanı sıra yeteri kadar bilgili ve deneyimli olmasıdır.
Eğer çalışma yaptırdığınız medyum yetenekli fakat yeterli bilgisi ve tecrübesi yoksa yalnızca
vaktinizi harcıyacak ve sizleri manen ve madden zarara uğratacaktır.
Büyü yapmak ciddi bir iştir, yüksek hassasiyet ve bilgiyi gerektirir.
Etrafınızdan duyuyorsunuz dur çok fazla sayıda büyü yaptığını idaa eden  sahte medyumlar
olsada gerçekte bu kişilerin hiçbiri gerçek başarılı bir büyü çalışması gerçekleştiremezler.
Büyü yalnızca yetenek,bilgi, ve tecrübe sahibi gerçek medyum hocalar tarafından uygulanabilir.  
Gerçek medyum hoca her zaman çalışmalarında ne kullanması ve hangi yöntemlerle hareket etmesi gerektiğinin bilincindedir. 
Hata yapmamak için, atacağı her adımını  dikkatlice tartar ve mutlaka çalışmayı yaptığı kişiye çıkabilecek sonucu anlatır ve bilgilendirir. Sahte medyum hocaların aksine gerçek medyumlar yapılan çalışmanın etkili olabilmesi için uygun bir süreye ihtiyaç duyduğunu bilir ve bunu çalışma yapılan kişiye anlatır.
Medyumlar çalışma yapmak için diğer alemlere geçerler ve kendilerinden istenilen neyse orada icra ederler. 
Diğer alem dediğimiz yerlerde zaman bizim bulunduğumuz alem le aynı akmaz.
Orada yazılan bir muskanın bizim alemimizde etkili olabilmesi zaman alacaktır dürüst medyum hocalar 
tamamlanacağı konusunda gerçekçi bilgiler verir.
Sahte medyumlar ise bunun tam aksine yapılan çalışmanın anında veya birkaçgün içinde etki edeceğini söyler bu durum insanları hayal kırıklığına uğratır ve güvenilir medyumlar'ıda  vebal altında bırakır.
Gerçek medyum hocalar a bu yetenek doğuştan bahşedilmiştir bu yeteneklerini bir çoğunun ebeveynleri daha onlar çocuk yaşta iken farketmişlerdir.
Medyumlar yeteneklerini zaman içinde bilgi ve tecrübe ile geliştiren bu medyumlar böylece yaptıkları çalışmalarda da ruhani alemi tam olarak görerek hareket ederler.

Ne yaziki medyum işleri ile uğraşan çok fazla sahte medyum hocalar mevcuttur bunların en etkili kullandığı yol ise tabiri caiz ise müşteri kafesleme yolu internettir.
İnternette isteyen herkes istediği kimliğe bürünebildiği için sahtekarların sayısı da çok fazla. 
Kendine medyum diyen ve bu çalışmaları kusursuz gerçekleştirdiğini iddia eden pek çok kişi, 
aslında bir şarlatandan daha fazlası değil. 
Çaresiz durumdaki insanları ne yazıki internette açılan feyk hesaplar aracılığıyla 
çok rahat bir şekilde kandırarak, kendi menfaatleri için kullanan bu insanlardan uzak kalmak ve 
gerçek medyum hoca ile çalışmak her zaman en önemli önceliğiniz olmalı.

Makalelerimiz altında çalıştığınız medyum hocalar hakkında yorumlarınızı küfür ve hakaret içermeyecek şekilde yazabilirsiniz bizlerde moderatör onayından sonra yayınlarız bu sayede belki bu hizmete ihtiyaç duyan insanlara bir nebzede olsa bir faydamız olur.
 

Önceki KonuGerçek Medyum Hocalar
Sonraki Konuİstanbulun ünlü Büyücü Hocaları
Yorumlar (2)
En İyi Medyumlar
cemil
13-03-2021
Bilindiği üzere ülkemiz bir sınavlar ülkesidir. Herkes gibi bende yıllardır sınavlara çalışıyorum ama ne oluyor nasıl oluyor anlamıyorum. Dershanelerde yapılan deneme sınavlarında ço çok iyiyimdir. Fakat asıl sınava girince tabiri caizse elim ayağıma bir birine giriyor birşeyler oluyor ve başaramıyorum. Psikloglarla görüştüm bir faydasını görmedim arkadaşlarım bana birde bir medyum hoca ile görüşmem gerektiğini en azından bir dene diye tavsiyede bulundular. İnternet'te araştırma yaparken bu web sitesine denk geldim ve bu makaleyi okudum sonrada admine yazarak derdimi anlattım onlarda bana bir gerçek medyum hoca tavsiyesinde bulundular. Medyum ile yaptığım çalışma sonucunda en son girdiğim sınavda gayet kendimden emin rahat bir şekilde sınavımı tamamlayıp çıktım. Bugün sonuçlar açıklandı ve sonuç mükemmel tam istediğim gibi. medyumlara.com çalışanlarına ve tavsiye edilen medyuma kalpten teşekkür ederim.

En İyi Medyumlar
Pervin
26-03-2021
Arkadaşlar buradan duygularla oynayan herşeyi çözücekmiş gibi davranıp esasında hiç birşey yapmayan birçok medyumu buradan afişe etmek istiyorum keşke yorum yaptığımız yere fotoğraf da ekleyebilsek yada medyumlarla yaptığımız yazışmalarıda ekleyebiliyor olsaydık. Buradan izin almadan isim veremem fakat bilinki ismi bir gün emel ertesi gün ali daha sonra bahadır gibi hergün isimler website isimleride değişiyor. İhtiyacım olan bir işlemi yaptırmak için kendisiyle konuştum eğer yapılan işlem tutmazsa 3 kere daha deneyebileceğimizi bir sorun çıkıpta işlem olumsuzlıkla sonuçlanırsa paranın iade edileceği sözü verildi. Anlaştık ve parasını söylediği gibi derhal gönderdik o gün bugündür hala bekliyoruz bir ay geçti maddi kayıptan çok manevi kaybım büyük oldu tutacak diye hala bir umut bekliyoruz. Telefon ettim konuştuğumuz gibi tekrar deneyelim dedim utanmaz benden tekrar para talep etti hayır biz böyle konuşmamamıştık dedim telefonu yüzüme kapattı ve beni engelledi.

Yorum Yapın