Büyü Bozma

Büyü Bozma

Kötü insanların birilerine zarar vermek için en çok tercih ettiği yöntem büyüdür.Fakat dahada kötü olanı insanları büyüden kurtulmak için bazı kötü niyetli kişiler tarafından kandırılmasıdır.
Büyü insanlara çok hızlı tesir eden bir uygulamadır. 
Büyünden kurtulmak için medyumlara.com sitesi olarak yaptığımız araştırmaları aşağıda tavsiyeler şeklinde yazdık eğer size büyü yapıldığına inanıyorsanız tavsiyeleri mutlaka uygulayın. 
Büyü oldukça güçlü bir enerjidir. 
Büyü yaılan kişiyi tanıyorsanız büyüye uğrayan kişinin üzerine çok fazla gitmeyin. Sabırlı davranmaya özen gösterin.
Büyü ekseriyetle çok sık olarak birbirini seven kişilerin arasını bozup ayırmak, insanlar arasında kin ve nefret sokmak, kısmet kapatmak gibi kötü işler için çok sık kullanılan yöntemlerden sadece biridir. 
Kötü amaçlarını gerçekleştirmek için yapılan bu  büyülere kara büyü denilmektedir. Tabiki bu şekilde yapılan kara büyünün karşılığında İyi niyetle ve hayırlı işler için yapılan büyülerde bulunmaktadır. 
Bu tip iyi niyetle yapılan büyülere ak büyü denilmektedir. Karı koca arasını düzeltmek için muhabbet büyüsü ak büyü grubundadır.

Büyü, kötü amaçlara alet edildiğinde insanların hayatına  olumsuz etki etmektedir. 
Kişinin yolunda giden evliliğinde sorunlar ortaya çıkarmakta, işleri bozulmakta dolayısı ile yaşamında maddi ve manevi olumsuzluklar baş göstermekle başlayıp hayatları alt üst olmaktadır. 

Büyüye Uğrama Belirtileri Nelerdir?

Yaptığımız araştırmalar sonucu çokça rastgeldiğimiz durum büyüye uğrayan kişi, asla kendine büyü yapıldığını kabul etmeyip inkar eder.
Günlük yaşamında meydana gelen maddi ve manevi anormalikleri farkedemez.
Büyü yapılan kişinin hayatında aniden olumsuzluklar ortaya çıkar.
Bu anormalikleri genelikle yakın arkadaşları ve akrabaları farkeder tesir altındaki kişiye istenildiği kadar sende garip bir değişiklik var artık eskisi gibi değilsin diye ısrar etsenizde bunu umursamaz ve asla kabul etmez içinde bulunduğu ruhsal ve bedensel çöküntüyü anlamak istemez.
Büyü yapılan kişide genelikle içine kapanma asabiyet,uyku bozuklukları ve kabus ve halüsinasyon görür
ilerleyen durumlarda vesvese yapar aile içi huzursuzluk artar garip ve olmayan sesler duymaya başlar
iş hayatında oldukça başarılı olmasına rağmen her şey kötü gitmeye başlar.
Evet bu durumda akla gelen ilk çare havas ilminde derin bir hocadan destek almaktır.
Tam bu durumda bizlerde site sakinlerimize yardımcı olmak için hava ilminde derin bilgilere sahip hocaları araştırıyoruz. Amacımız insanları sahte medyumlar ın elinden kurtarıp gerçek medyumlar'la karşılaştırmak.
Kainatta herşey yaradan rabbimizin takdiri altındadır.Eğer bir kötü yaşanmışlık var ise Büyüde dahil 
bu allahın(CC)'in takdiri ve bu dünyadaki imtihanıdır.
Allah bazı şeyleri bazı şeylere vesile ederek inancımızı sınar eğer kötü bir büyünün etkisi altında kaldığınıza inanıyrsanız bizler her daim dua etmenizi öneririz.

Büyük büyüler ancak uzman bir hocanın yapacağı işlemler ile bozulabilir. Büyü bozma uzmanlık ve derin bir havas ilmi gerektirmektedir. Tıpkı hastalanan birinin branşında uzman olan bir doktora gidip ilaç tedavisine başlayıp Allah’a tevekkül etmesi gibi.

Reklam olmasın diye  bu ilim sahibi hocaların ismini buradan zikretmek doğru olmaz fakat yaptığımız bazı mülakatlar sonucu medyumlara.com sitemize özel bazı tüyolar ve çözümler söylediler bizde bu
büyü bozma dualarını ve usullerini aşağıda yazıyoruz.

  • Büyüyü etkisiz hale getirme duası. Bu işlemleri 7 gün boyunca her gün uygulayın.La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh lehülmülkü ve lehülhamdu ve hüve ala külli şeyin kadir duasını her gün 7 kere büyüye uğrayan kişinin üzerine okuyun.
  • Fatiha suresi, Ayet-el kürsi, İhlas Suresi, Felak ve Nas surelerini büyüye uğrayan kişinin üzerine her gün 7 kere okuyup üfleyin.
  •  Ayet-el kürsi 7 kere büyüye uğrayan kişinin üzerine her gün okuyup üfleyin. Bu işlemi sabah saatlerinden yapmaya özen gösterin. Mümkün olduğundan sabahları uyandıktan bu işlemi yapmanız daha faydalı olacaktır.
  • Bir bardak suya Nas suresi ile Felak surelerini her gün 7 kere okuyun. Büyüye uğrayan kişinin bu suyu içmesinde oldukça büyük faydaları olacaktır. Bu işlemi büyüye uğrayan kişiye yatmadan önce uygulamaya özen gösterin. Cinler uykudayken daha fazla musallat olurlar.

Şifa kapısı yüce yaradandır. Büyü musallat edilen kişi daima dua etmeli ve ibadetlerini asla aksatmamalıdır. Temiz bir iman ile her zaman Rabbine yönelmelidir.

Şayet yukarıdaki uygulamalardan fayda göremezseniz, uygulanan büyü oldukça şiddetli bir büyü çeşidi dir. Bu durumda büyünün bozulması için bizlerele iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz bizlerde allah rızası için yardımcı olabiliriz.  

 

Önceki KonuDolandırıcı Medyumlar & Sahtekar Medyumlar
Sonraki Konuistanbul medyum
Bu Konuya İlk Yorumu Siz Yapın
Yorum Yapın