Dolandırıcı Medyumlar & Sahtekar Medyumlar

Dolandırıcı Medyumlar & Sahtekar Medyumlar

Web sitemizi takip eden takipçilerimiz bilirki bizler bu web sitesini samimi duygularla dertlerine internet üzerinden çare ararken birçok isme kanarak para kaptıran fakat hala doğru ismi bulamamış insanlara yardım etmek ve bu dolandırıcıların ismini ifşa etmek için kurduk.
Bunun yanısıra işini doğru yapan gerçek medyumlara ulaşmanızı sağlamak için araştırmalar yapıp buradan bu isimleri de sizin için tavsiye öneri şeklinde sizlerle paylaşmaktayız.

Websitemize yaptığınız her türlü yorumunuzu kanunlara uygun olması şartıyla,
hakaret içermeyen ve milli,manevi değerlerimize hakaret içerikli olamaması koşuluyla editör onayından sonra yayınlanacaktır.
Yorum kısmımıza lütfen gerçekten başınızdan geçen hikayeleri yazınız böylece bizi takip eden insanlar gerçek medyum ile dolandırıcı medyum arasındaki farkı anlasın.
Zira internet te medyum adı altında yada gerçek medyum başlığı altında o kadar dolandırıcı varki bunları ancak yazarak deşifre edersek anlaşılabilir.
Bunların birçoğunun sabit telefonları bile yok hesap bilgileri bile sahte olanlar var deşifre oldukça değişik isimlerde tekrar ortaya çıkmaktalar.
Medyumlara.com olarak bunları birçok kez web sitemizde deşifre ettik nelere dikkat edilmesi konusunda takipçilerimizi uyardık uyarmaya devam ediyoruz.
İnternet te bir çok yorum sitesi mevcut fakat bunların bir çoğu dolandırıcı medyum hocalar tarafından kurulmuş olup insanları yönlendirmeye çalışmaktalar.
Web sitemizi kurma amacımızda tam olarak budur sansürsüz ve bağımsız bir blog sitesi kurarark insanların maniplasyonlarla yönlendirilesinin önüne geçmek.
Sayfadaki tüm yorum ve tavsiyeler ulaşılması daha kolay olacağı için bu yazı altında toplanacak. Lütfen başka yazılara yorum yapmayın.
Siz de daha önce medyum ararken dolandırıldıysanız aşağıdaki form aracılığıyla hemen yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Önceki KonuBüyü çeşitleri ve tarifleri nelerdir? İşte tüm büyü çeşitleri ve belirtileri
Sonraki KonuBüyü Bozma
Yorumlar (2)
Dolandırıcı Medyumlar & Sahtekar Medyumlar
Fi
15-03-2022
Merhabalar, lütfen bunuda yayinlayin medyum Armagan da sahtekardir. Para almaktan baska bir sey yapmiyor ve islemi (eger tabi bir islem yapiyorsa) hicbir zaman bitirmiyor. Telefonu hic engellemiyor ama hep bir bahane bulup (pürüz var, havuzda sizma var, üstüne büyü yapiyorlar, vs…) sürekli ödeme istiyor az buz da mevla istemiyor simdiye kadar benden 4700 eur kapti ve islemim 8 aydir bitmedi. Kizincada üste cikip hakli olmaya calisiyor. Senin ne durumda oldugun onu ilgenlendirmiyor derdi sadece ödeme almak. Nasil ödersen öde, Lütfen dikkat edin ve inanmayin cok tatli dilli babacan bir dolandiricidir Telefonnumarasi: 0090 538 331 72 11

Dolandırıcı Medyumlar & Sahtekar Medyumlar
Sıa Çöz
06-12-2023
Istanbuldan Onur Nalbant adındaki kişiye dikkat edin. Nerde aciz durumda kişiler var onun malını mülkünü aliyor. Borca sokuyor. Genc kadinları yatagına atıyor.

Yorum Yapın